Balma Balma
BCS BCS
Bosch BOSCH - Германия
Професионални, полупрофесионални и хоби електроинструменти, консумативи и градинска техника.
Сайт: BOSCH
Bosch garden
DeWALT DeWALT е основана през 1920 г. от Реймънд DeWALT. През 1922 година, той изобретява раменният циркуляр, който става еталон за качество и здравина за следващите десетилетия. За почти 90 години от своето основаване, DeWALT е спечелила репутацията за проектиране, създаване и производство на ЗДРАВА и НАДЕЖДНА техника. Приемането на продуктите на Dewalt сред професионалистите в световен мащаб прави марката №1 по продажби на професионални електроинструменти в Северна Америка и най-бързо развиващата се търговска марка за професионална техника в света за последните 5 години.
Esab ESAB - заваръчна техника и консумативи. ESAB е най-голямата компания в света в областта на заваряването. Тя предлага пълен набор от продукти и сервиз. Основа за развитие на всички нови технологии и продукти на ESAB са големите възможности за тестване и анализ на консумативите и оборудването, с които фирмата разполага. ESAB непрекъснато подобрява съществуващите стандарти, като най - важни са тези, свързани със системата за качество на ESAB Quality System. ESAB е лидер на пазара във всички области на заваряването, благодарение на планираността на продукцията, агентите и дистрибуторите, с които разполага в целия свят. ESAB консумативите са разработени и произведени така, че да осигурят на клиентите максимални икономии, качество и гаранции при заваряване.
Festool
Gardena http://www.gardena.com/
Grindex Grindex
Honda www.hondapowerequipment.com http://www.hondapowerequipment.com
Husqvarna Шведската компания Хускварна е основана през 1689. Тогава сме произвеждали вероятно най-добрите за времето си мускети. Точно през този период са поставени основите на новаторска дейност, която през годините е допринесла за разработката на някои от най-добрите в света ловни оръжия, велосипеди, мотоциклети, кухненски уреди, шевни машини и продукти за работа на открито. http://www.bg.husqvarna.com
Karcher Kärcher - Германия
Производител на пароструйки, водоструйки и почистваща техника.
Сайт: Kärcher
Makita Makita - Япония
дължи добрата си репутацията на високото качество на електроинструментите, на стремежа и решителността за превъзходство на собственика си, започнал преди повече от 85 г. като производител на електродвигатели. Първият електроинструмент MAKITA представя през 1958г. Днес MAKITA е един от най-големите производители на електроинструменти със седем завода в Япония, САЩ, Канада, Китай, Англия и Германия, в които се произвеждат над 500 различни модела електроинструменти.
Сайт: MAKITA
Makita garden Градинска техника от Макита.
PROXXON http://www.proxxon.com
Saer
Shindaiwa http://www.shindaiwa.com/
Sparky SPARKY-България
Производство на електроинструменти
Сайт: SPARKY
Speroni
Stanley http://www.stanleytools.com/
STIHL
Unior
Wilo WILO е един от водещите производители на помпи и помпени системи за отопление, климатизация, водоснабдяване и отводняване. Основано през 1872 от Луи Оплендер като фабрика за медни и месингови отливки, днес предприятието има представителства в над 50 страни и разполага с около 5.000 сътрудници в цял свят. Сайт: WILO
ДРУГИ ФИРМИ В тази група ще се представят конкурентни продукти с професионално качество.

  За удобство на нашите клиенти се извършва доставка в страната чрез куриер.

  Продуктите може да заплатите в брой в магазина, банков трансфер и с наложен платеж - чрез куриер.